Fotonaponske elektrane

 Upotreba solarne energije kao energenta u porastu je obzirom na brojne održive mogućnosti koje pruža u području energetske učinkovitosti, smanjenja troškova električne energije i doprinosu zelenijoj budućnosti. Naš tim posvećen je efikasnom iskorištavanju fotonaponske energije, u svrhu stvaranja učinkovitih, ekonomičnih i održivih elektrotehničkih projekata. Naše znanje i iskustvo pomažu Vam pri korištenju potpunog fotonaponskog potencijala Vašeg objekta i optimizaciji ukupne potrošnje energije.

Vodimo Vas kroz proces realizacije fotonaponske elektrane za Vaš objekt, od dobivanja potrebnih dozvola do instalacije, nadzora i završnih pregleda.

Naša predanost projektiranju Vaše fotonaponske elektrane proteže se i nakon izrade Idejnog i Glavnog projekta. Pružamo usluge montiranja fotonaponskih elektrana nakon izvršenog projekta i ishođenja Elektroenergetske suglasnosti [EES], kao i usluge inženjerskog nadzora.

Razumijemo da je svaki projekt jedinstven. Naši dizajni prilagođeni su Vašim zahtjevima i potrebama, osiguravajući  optimalan rad elektrane.

Posvećeni smo promicanju čistih i održivih praksi energije, doprinoseći zelenijem i zdravijem planetu.

Što vam nudimo?

Procjenu lokacije FNE na Vašem objektu,

Ishođenje dozvola i usklađivanje s važećim propisima,

Projektiranje Glavnih i Idejnih projekata FNE,

Implementacija, puštanje u rad, ispitivanje i nadzor FNE.

Prilagodljivost: Razumijemo da je svaki projekt jedinstven. Naši dizajni prilagođeni su vašim jedinstvenim zahtjevima, osiguravajući optimalne performanse. Pridružite nam se u Pantel d.o.o. na putovanju prema čišćoj, pametnijoj i sunčanijoj budućnosti. Kontaktirajte nas kako biste istražili mogućnosti