O nama

Poštovane/poštovani,

Tvrtka Pantel d.o.o. posluje od 1994. godine na području inženjeringa u području obnovljivih izvora energije, sustava svjetlosne promjenjive prometne sugnalizacije, pouzdanog sklapanja elektro-ormara, elektrotehničkih projekata jake i slabe struje, kao i projektiranja, instalacije i održavanja fotonaponskih sustava. Naš tim stručnih inženjera specijaliziran je za dizajniranje, projektiranje i implementaciju solarnih sustava, koristeći najsuvremeniju tehnologiju za stvaranje učinkovitih i održivih energetskih rješenja.

Pantel d.o.o. nudi i rješenja pri dizajniranju i postavljanju inteligentnih prometnih sustava rasvjete i signalizacije, imajući u vidu optimizaciju protoka prometa, poboljšanje sigurnosti i umanjenja negativnog ekološkog utjecaja. Odlikujemo se suradnjom s tvrtkama u području održavanja i upravljanja autocestama, općinama i gradovima u cilju stvaranja prilagodljivih urbanih sustava kontrole prometa.

Zašto izabrati Pantel

  • Pristup usredotočen na klijenta: Blisko surađujemo s našim klijentima, kako privatnim tako i poslovnim, kako bi naš tim stručnjaka i inženjera razumio njihove jedinstvene potrebe i pružio rješenja prilagođena njima. Nudimo široki spektar inženjerskih rješenja kako bi se prilagodili Vašim jedinstvenim tehničkim, estetskim i energetskim potrebama.
  • Inovativnost: Korištenjem suvremenih tehnologija i programskih rješenja, držimo korak s vremenom u dizajnu fotonaponskih, signalizacijskih i projektantskih rješenja.
  • Kvaliteta: Naš tim posvećen je izvedbi projekata i tehničkih dizajna prema važećim standardima, propisima i zahtjevima struke.
  • Održivost: Usluge koje pružamo klijentima provode se u svrhu poticanja upotrebe obnovljivih izvora, poboljšanja energetske učinkovitosti i pružanja ekološki prihvatljivih rješenja.